logo

Diensten

website

Websites

We maken een website die volledig aan uw noden voldoet. Wij bouwen de website volledig responsif zodat deze vanop elk toestel bekeken kan worden en ook beter scoort in google. Op deze manier vinden uw klanten eenvoudig en snel de informatie die ze nodig hebben.

website

Layout

Bij All web projects streven we ernaar om elke site een unieke layout te geven. Uiteraard bieden wij ook een huisstijl aan zodat u geen onnodige kosten hoeft te doen. Ook als u wilt gaan voor een grafisch sterk ontwerp kan u bij ons terecht, wij spreken dan onmiddelijk onze contacten aan.

website

Databases

De meeste website zijn tegewoordig niet meer voldoende als de inhoud niet kan veranderen. Denk bijvoorbeeld maar aan het bijhouden van facturen of inloggegevens. Hier komen databases bij aan te pas. All web projects gaat met u zien hoe u uw data optimaal kan opslaan en tonen aan de gebruiker.

website

Hosting & Domeinnamen

Als u een website hebt gemaakt / laten maken moet deze nog online komen. Hiervoor hebt u nood aan een webhosting. Om uw website dan weer vindbaar te maken op het web via een eenvoudige link, hebt u nood aan een domeinnaam. Wij bieden beide aan in verschillende pakketten zodat deze perfect passen bij uw site.

website

Onderhoud

Eens u website af is, kan het zijn dat u regelmatig de inhoud van uw website wilt wijzigen. Als u dit niet zelf wilt doen, bieden wij hierin de oplossing. Wanneer u nieuwe inhoud heeft voor uw website, hoeft u deze simpel weg naar ons door te mailen en wij doen de rest. Snel een eenvoudig.

website

Beheersysteem

Wanneer u een website hebt die regelmatig van inhoud veranderd, wilt u dit soms zelf kunnen doen. Wij bieden u een eenvoudig systeem aan waarmee u zonder kennis van webdesign uw website kunt veranderen. Ook kunnen wij een op maat gemaakt systeem ontwikkelen waarin u al uw data van u zaak kan bijhouden.

website

Software

Naast de software systemen die we op maat voor u kunnen ontwikkelen, bieden we ook nog enkele standaard software systemen aan. Met deze systemen kan u uw data eenvoudig online beheren, en dit met meerdere personen vanop verschillende locaties. Op deze manier hebt u altijd toegang tot uw data.

website

Totaal oplossing

Omdat we bij All web projects willen gaan voor een totaal oplossing, bieden we ook Excel & Access ondersteuning aan. Wanneer is een probleem hebt en u ziet het niet tussen de lijst staan, contacteer ons gerust en dan gaan we met u zoeken naar de geschite oplossing voor uw probleem.

 

© 2013 - 2024  All Web Projects   |   Algemene verkoopsvoorwaarden  |   Privacy verklaring  |   Contact